Er is een nieuw review/verslag geplaatst


woensdag 25 september 2019 door CyclokalenderVandaag is er een nieuw review/verslag geplaatst voor de ALE Cycling Gandia door Tim.


op zich een mooie, nog redelijk kleinschalige cyclo met (uiteraard - het is Spanje) prima verzorging onderweg en erna. Helaas pak ik daar zelf nooit iets van, als het een cyclo is dan is het koers. En geen tijd voor uitgebreid fourageren. De eerste kilometers (15 of zo?) gaan geneutraliseerd en bij het starten van de eerste klim (vall de gallinera) gaat de koers los. 5 klimmen waarvan 3 er uit springen. De eerste wegens de lengte (km of 20) de 2e is een km of 5 met een procentje of 5 en de laats

Ga direct naar de cyclo pagina om het verslag te lezen via deze linkLees je graag de reviews en bocht tot bocht verslagen, denk er dan eens aan op ook jou review of verslag hier op Cyclokalender te posten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)