Extra startbewijzen Dolomietenmarathon


dinsdag 04 december 2018 door Rob ThierigVanmorgen kregen we te horen dat de organisatie van de Dolomietenmarathon extra startbewijzen heeft uitgegeven die alleen via de erkende touroperators worden verstrekt. En onze partner Enroute heeft er hier een aantal van weten te bemachtigen.

Enroute biedt deze startbewijzen aan in combinatie met diverse hotelkamers in het hotel Albergo Pider. Dit hotel ligt in het dorp La Valle op 12 km van de startplaats van de Maratona. Hier kun je genieten van de Italiaanse bergwereld en de Italiaanse keuken. De standaardkamers zijn comfortabel, de juniorsuites iets ruimer. Het hotel heeft een uitgebreide “wellness”: sauna’s , Turks bad, jacuzzi en solarium. Uiteraard is er een veilige stalling voor de fietsen. Wie kiest voor een verblijf in dit 3*** hotel is verzekerd van een startbewijs voor de Maratona dles Dolomites op 7 juli 2019.

Heb je interesse, of ben je uitgeloot, neem dat contact op met Enroute.

 


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)