GF Strade Bianche voor wielertoeristen naar 13-9


zaterdag 28 maart 2020 door Frank Jansen


Het is nog niet officieel bekend, maar bij Cyclokalender zijn we al op de hoogte. De GF Strade Bianche voor wielertoeristen wordt verplaatst naar 13-9. Goed nieuws dus voor de liefhebbers van gravel, pasta en goed glas wijn. En de kans op mooi weer is ook nog eens toegenomen.


Onze partner (en bron) Wielerbus meldt hierover het volgende

In deze moeilijke tijden zijn er zo nu en dan ook wat leukere berichten die tot ons komen: de Granfondo Strade Bianche heeft in dit jaar 2020 nog een datum gevonden!

Zoals het er nu uit ziet zal de Toscaanse graveltocht in Siena plaatsvinden op zondag 13 september 2020. Mensen die via Wielerbus hun inschrijving voor de Granfondo én het vervoer plus verblijf geboekt hebben, krijgen de keuze of zij deze editie deelnemen, of hun boeking doorzetten naar de 2021 versie die in maart zal plaatsvinden.  Zij ontvangen binnenkort allen een email om hun keuze kenbaar te maken. Daarnaast zullen er nieuwe, extra,  plaatsen op onze site beschikbaar komen.

Zo kunnen we iedere deelnemer, weliswaar met uitstel, de mogelijkheid geven alsnog deze onvergetelijke fietservaring te volbrengen.

Over de profkoers van Strade Bianche is overigens nog niks bekend.

Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)