GFNY Alpes Vaujany op koers


vrijdag 03 juli 2020 door Frank Jansen


Terwijl ons deze week het gerucht opvingen dat Les 3 Ballons niet doorgaat wegens te weinig belangstelling, laat de organisatie van de GFNY Alpes Vaujany ons weten dat de voorbereidingen soepel verlopen. Alles wijst erop dat het evenement door kan gaan op 30 augustus. En er is nog meer leuks te melden.

Het shirt is namelijk gepresenteerd. Uiteraard in de kenmerkende limegroene kleur. Ter plekke kun je er ook een broek en andere gadgets bijkopen. 

Als het je lukt te finishen krijg je bovendien een prachtige medaille.


Maar dat is nog niet alles. De organisatie heeft namelijk ook een nieuwe video online geslingerd. Geniet mee.

GFNY Alpes Vaujany wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het parcours kent drie beklimmingen: de Croix de Fer, de Glandon en de slotklim naar Vaujany. De cyclo is prima te combineren met de Marmotte Alpes, die dit jaar in het eerste weekend van september gehouden wordt. Meer info en inschrijven: bezoek de website.Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)