Goed en slecht nieuws uit Oostenrijk


dinsdag 07 april 2020 door Frank Jansen


Goed en slecht nieuws uit Oostenrijk. Het Alpenland versoepelt binnenkort als eerste West-Europese land de coronamaatregelen. Na Pasen mogen kleine winkels en parken beperkt open. Na een evaluatie volgen wellicht ook de grote winkels en nog weer later de scholen.


Er is echter ook minder goed nieuws. Grote evenementen blijven namelijk tot minimaal eind juni verboden. En dat betekent dat het doek valt voor een groot aantal Oostenrijkse fietsevenementen. Het grootste slachtoffer is de Dreiländergiro. 

De Ötztaler Radmarathon, traditiegetrouw pas helemaal aan het einde van het seizoen in augustus, blijft voorlopig nog staan. 


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)