Help mee om Cyclokalender nog beter te maken!


zondag 07 juni 2020 door Frank Jansen


Cyclokalender groeit en professionaliseert. Achter de schermen zijn we druk bezig met ons volledig nieuwe design, dat binnenkort gelanceerd wordt. Om te zorgen dat we niks missen, vragen we nog voordat we onze nieuwe website lanceren om jullie hulp. Wij willen weten wat jullie van Cyclokalender vinden en wat we kunnen verbeteren. Jij kunt ons helpen door ons lezersonderzoek in te vullen. Dat duurt maximaal 5 minuten.


Waarom zou ik het lezersonderzoek invullen?

Met het invullen geef je ons belangrijke inzichten in het gebruik van onze website. Je helpt daardoor mee onze website nog een stukje beter te maken. Op die manier kunnen onze bezoekers in de toekomst blijven profiteren van een uitgebreide, gratis kalender. 

Deelname is geheel anoniem. Vul het onderzoek nu in!Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)