Hotspots, accommodaties waar fietsers een streepje voor hebben


dinsdag 30 juni 2020 door Herman Nekkers


Gebruikers vragen regelmatig: "Ok, dankzij Cyclokalender weet ik welke evenementen ik kan rijden, maar wat is de beste accommodatie om te overnachten?" Dit inspireerde ons tot Hotspots.


Foto: Hotel La Genzianella

Wie kent het niet? Je gaat fietsen in de bergen en je zoekt een accommodatie waar ze rekening houden met de speciale wensen van fietsers. Een veilige fietsgarage, een koolhydraatrijke pastamaaltijd, vroeg ontbijt op de dag van een cyclo, lokale routes, noem maar op. Of je nu komt voor een cyclo, een fietsweek met je vrienden, of de gezinsvakantie die je combineert met fietsen. Er mag best een beetje rekening worden gehouden met jullie. Je wil toch dat typische fietssfeertje voelen. En in de omgeving moet er genoeg te doen zijn. Op Hotspots vind je exact wat je zoekt. Accommodaties waar fietsers een streepje voor hebben.

Wil je er nog even uit deze zomer?

Op dit moment hebben we hotels in Frankrijk nabij Alpe d'Huez, Karinthië in Oostenrijk en het Italiaanse Bormio. Perfecte uitvalsbases voor mooie fietstochten of een heerlijke vakantie. We verwachten het aantal Hotspots snel uit te breiden naar nog meer mooie gebieden. Ben je van plan deze zomer nog naar de bergen te gaan om te fietsen? Kijk dan snel, er zit zeker wat voor je bij.

Waar vind ik de Hotspots?

Klik eenvoudig in de menubalk bovenaan de pagina.

Meer weten?

Ben je zelf eigenaar van een accommodatie (hotel, appartementen, pension, camping, Airbnb etc.) en wil je eenvoudig onze snelgroeiende community van fanatieke fietsers bereiken? Informeer naar de mogelijkheden.

Mail: info@cyclokalender.nl

Tel: +31 6 15265972Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)