Indexlijsten weer vernieuwd


donderdag 03 januari 2019 door Herman Nekkers


Zoals wellicht bekend hanteert Cyclokalender een eigen index om de zwaarte te meten van cyclo's, toertochten en etapperitten. De formule waarmee dat vastgesteld wordt behoort tot de best bewaarde geheimen van ons land. Hoewel er altijd discussie kan bestaan hebben we hiermee een objectieve manier gevonden om diverse tochten met elkaar te vergelijken.

Elk jaar op 1 januari worden de lijsten vernieuwd en aangepast aan de kalender van het nieuwe jaar. Als een Bohemian Rhapsody voert de Tour du Mont Blanc wederom de cyclo-index aan. Wil je weten hoe zwaar jouw uitdaging voor het komende jaar is? Of wil je inspiratie opdoen voor een nieuw avontuur? Bezoek dan onze indexen, je vind ze in het menu onder 'Cyclo's en toertochten'.

- Cyclo-index

- Toertocht-index

- Etappekoers-index


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)