Inschrijving Gran Fondo Strade Bianche geopend !! UPDATE !! Nog maar 1000 plaatsen beschikbaar


zaterdag 28 september 2019 door Herman NekkersDe Gran Fondo Strade Bianche is de laatste jaren een echte hit. Afgelopen week opende de inschrijving en in een mum van tijd was de helft van het aantal startplaatsen weg. 2500 geluksvogels hebben de zekerheid van een startplaats volgend jaar 8 maart. Deze gran fondo wordt georganiseerd op de dag na de profwedstrijd. Dus zaterdag de profs kijken en zondag zelf fietsen. Afgelopen jaar heeft geleerd dat deze tocht zeer snel is volgeboekt. Dus wil je zelf eens voelen wat het is om de Toscaanse witte wegen te rijden wacht dan niet te lang. Wanneer het vol zal zijn is koffiedik kijken. Wij houden het eerder op dagen dan weken.

Maar er is goed nieuws je. Wielerbus biedt namelijk een geheel verzorgde vijfdaagse reis naar deze gran fondo. Compleet verzorgd met reis en overnachting. Alleen trappen moet je nog zelf doen. Maar hoe je je ook wil aanmelden, wacht niet te lang. Het evenement is te populair. En hoe mooi kan het najaar en de winter zijn in de wetenschap dat je een startbewijs hebt bemachtigd voor dit superevenement.

!! UPDATE Zaterdag 19:15 !! De organisatie meldt dat er nog slechts 1000 tickets beschikbaar zijn.

Foto: LuccaCyclingClub

Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)