Inschrijving loting Ötztaler start vandaag


zaterdag 01 februari 2020 door Frank Jansen


Vandaag, op 1 februari, start de loting van één van de meest bekende cyclo’s in Europa: de Ötztaler Radmarathon. Cyclokalender vertelt je precies hoe het werkt.

Hoe schrijf ik in?

Via de site van de organisatie schrijf je je allereerst in de voor de loting. Hiervoor betaal je enkele euro's. Inschrijven voor de loting kan de hele maand februari, de uitslag volgt begin maart. Als je ingeloot bent moet je je inschrijving nog wel definitief maken. Doe je dit niet, ben je je plek weer kwijt. Niet vergeten dus!


En wat als ik uitgeloot bent?

Dan zijn er twee alternatieven. De makkelijkste en beste optie is om een alles-in-één arrangement te boeken via onze sponsor Enroute. Je hoeft daarvoor niet mee te doen aan de loting; alles gaat via Enroute. Wees er wel snel bij, want op is op!

Er is nóg een alternatief. Laat 1,2 desnoods 3 anderen meeloten. Bijvoorbeeld je buurman, collega of je partner. Belangrijk is wel dat ze daadwerkelijk bestaan en 18+ zijn. Loot zelf ook mee, dit is cruciaal! Indien je zelf uitgeloot bent, maar één van je kompanen ingeloot, kun je voor ca. 50 euro de inschrijving over laten zetten. Zie voor meer informatie de site van de organisatie. Prima businessmodel van de Oostenrijkers – doe je er “voordeel” mee, of niet ;) 


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)