Inschrijving Marmotte GF Series, Cycling Classics France en Tour du Mont Blanc opent 4 november


zaterdag 02 november 2019 door Herman Nekkers


Maandag 4 november opent de inschrijving van de grote Franse en enkele buitenlandse cyclo's. Zoals de laatste jaren gebruikelijk is worden er de eerste week enkel pakketten verkocht. D.w.z. er worden diverse combinaties van de populairste cyclo's aangeboden. Vanaf 11 november opent de inschrijving voor de individuele cyclo's.

Het betreft o.a. de Marmotte Alpes en de Marmotte Pyrenees, die in slechts enkele jaren is uitgegroeid tot een ware klassieker. Maar ook populaire cyclo's als Les 3 Ballons en La Vaujany. Hoewel de Marmotte nog steeds razendpopulair is kan de belangstelling niet meer tippen aan die van een paar jaar geleden. Vanaf 2010 ontstond er jaarlijks een ware run op de startbewijzen. Gammele IT-infrastructuur destijds zorgde voor choatische taferelen en een website die urenlang onbereikbaar bleef. Tegenwoordig is het een stuk beter geregeld, maar de populariteit is toch wat gedaald. In 2019 waren er nog startbewijzen verkrijgbaar in de laatste weken. Het zegt uiteraard niks over 2020. Als je toch van plan bent om de Marmotte te gaan rijden is ons advies om direct de tickets aan te schaffen.

Marmotte Granfondo Series

Marmotte Alpes

Marmotte Pyrénéees

Marmotte Valais/Tour des Stations (Zwitserland)


Cycling Classics France

Granfondo Gassin Golfe de St Tropez

La Bourgogne Cyclo

La Ronde Tahitienne (Tahiti)

Granfondo Vosges

Granfondo Mont Ventoux Baumes-de-Venice

Les 3 Ballons

La Morzine Haut Chablais

La Vaujany

La Picarde Baie de Somme


Tour de Mont BlancFoto: Marmotte Granfondo Series

Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)