Inschrijvingsnieuws! Schleck, Maratona en Stelvio Santini geopend


donderdag 17 oktober 2019 door Herman NekkersDeze week zijn er behoorlijk wat inschrijvingen van grote cyclo's geopend. Lees de actuele stand van zaken over de aanmeldingen van de meest populaire tochten.

Gisteren was onze partner, de Schleck Granfondo, aan de beurt om de inschrijvingsdeuren te openen. Wees er snel bij, de cyclo is razendpopulair.

Eerder deze week deed de Dolomietenmarathon (https://www.maratona.it/en/) hetzelfde voor de loting. Tot en met 5 november heb je de tijd om je hiervoor aan te melden. Daarna is de loting. Wees ervan bewust dat de kans gering is om ingeloot te worden. Zo'n 25.000 tot 30.000 mensen melden zich doorgaans aan voor de 4.500 startbewijzen die vrij vergeven worden. De andere helft gaat via reisorganisaties zoals onze partner En Route.

Ook is het vanaf afgelopen maandag mogelijk je in te schrijven voor de Granfondo Stelvio Santini (https://www.granfondostelviosantini.com/). Deze prachtige cyclo kent een parcours over de loodzware Mortirolo en finish op de legendarische Stelvio. Dit jaar moest de finish helaas verplaatst worden wegens extreme sneeuwval (https://www.cyclokalender.nl/nieuws-artikel/granfondo-stelvio-santini-dit-jaar-zonder-stelvio/769). In 2020 hopen we dat het weer als vanouds is. Ook deze cyclo is enorm populair en meestal ver van tevoren volgeboekt. Wacht dus niet te lang.


Overig inschrijvingsnieuws van populaire tochten

Amstel Gold Race: Inschrijving is gestart in oktober en staat gedurende 1 maand open. Daarna wordt er geloot.

Marmotte Granfondo Series en Cycling Classics France (o.a. Les Trois Ballons, Vaujany e.a.): open in november. Exacte datum nog niet bekend, maar meestal is dit begin van de maand. Wij zullen je tijdig informeren, maar hou de berichtgeving ook zelf in de gaten.

L'Etape du Tour: inschrijving open vanaf 21 oktober.

Sportful Dolomiti Race: inschrijving open.

La Fausto Coppi: inschrijving open.

Granfondo Gavia e Mortirolo: inschrijving open vanaf 1 november.

Ötztaler Radmarathon: inschrijving van 1 t/m 29 februari 2020. Daarna wordt geloot. Beperkte kans om ingeloot te worden.

Rad am Ring: inschrijving open.

Styrkeproven: inschrijving open.

We Ride Flanders (Ronde van Vlaanderen): Inschrijvingen openen binnenkort, hou onze website en Facebookpagina zeker in de gaten! (aldus de organisatie).

Riderman: inschrijving open vanaf 20 oktober.

Nove Colli: voorinschrijving was op 15 oktober. Definitieve inschrijving op 12 november. De 12.000 startbewijzen zijn doorgaans binnen enkele minuten weg.

Rhön Radmarathon: opening van inschrijving wordt 'binnenkort' aangekondigd. Deze razend populaire tocht zit meestal binnen enkele uren vol.

Transalp: inschrijving open. Early bird t/m 31 oktober.

Gran Fondo Mont Ventoux: inschrijving open.

Eifel 205: inschrijving open.

Engadin Radmarathon: inschrijving open.


Vol (voor zover ons bekend)

Gran Fondo Strade Bianche.

Mallorca 312.

Dreiländergiro (enkel nog tickets beschikbaar voor de korte afstand).Mis je tochten in deze lijst? Laat het ons weten.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)