Italiaanse provincie Belluno zwaar getroffen door noodweer


donderdag 01 november 2018 door Frank JansenDe Italiaanse provincie Belluno, bekend van de Dolomieten, is zwaar getroffen door noodweer. Volgens berichten is er onder meer enorme schade aan de klassieke oostkant van de Fedaia. Een deel van het wegdek is compleet weggeslagen en begraven onder puin. 

De schade komt niet op een goed moment. De Italiaanse economie loopt alles behalve op rolletjes. Op dit moment is het land verwikkeld in een conflict met de EU over de begroting. En het wegdek wás al niet in al te beste staat, zoals Cyclokalender eerder al meldde. Met het skiseizoen voor de deur is de timing is extra ongelukkig.

Voor meer beelden bekijk dit filmpje


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)