Komoot organiseert gratis webinars


woensdag 15 april 2020 door Frank Jansen


Grote kans dat je de naam Komoot wel eens hebt horen vallen. Dit van oorsprong Duitse platform bestaat al een tijdje, en timmert de laatste tijd flink aan de weg. Komoot wil hét platform worden voor het maken en delen van routes. Anders dan Strava dus, waar het sociale aspect voorop staat. Komoot zit meer in het segment van wijlen Gpsies en de opvolger Alltrails, maar ook namen als RouteYou en Ridewithgps. 


Speciaal voor mensen die nog niet zo handig zijn met het bouwen van routes organiseert Komoot een gratis webinars via Zoom.

1: Webinar voor beginners

Je zult hierin uiteraard leren hoe het platform werkt, hoe je routes moet bouwen en waar je zoal op moet letten. Het webinar wordt gegeven door ervaren routebouwer Gijs Bruinsma

Tijd en datum: ma 20 april 2020, 14:00 – 15:00. Aanmelden kan via deze link.

2: Webinar voor gravelrijders

Speciaal voor gravelrijders organiseert Komoot een tweede webinar. Hierbij ligt de focus uiteraard op het zoeken van de mooiste onverharde wegen. 

Tijd en datum: vr 24 april 2020, 16:00 – 17:00. Aanmelden kan via deze linkGerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)