Liefhebbers van toertochten en bier opgelet!


dinsdag 09 juni 2020 door Frank Jansen


Uit de eerste resultaten van ons lezersonderzoek blijkt dat onze bezoekers graag meer nieuws over toertochten en cyclo's willen lezen. U vraagt, wij draaien! De afgelopen tijd was dat uiteraard een lastig verhaal, maar nu er langzaam weer meer mag gaan ook de eerste toertochten weer georganiseerd worden. Voor liefhebbers van toertochten die ook nog graag bier drinken hebben we in het bijzonder goed nieuws.


NL Tour Rides organiseert namelijk in de weekenden van 20/21 juni en 27/28 juni kleinschalige toertochten met de start en finish vanaf 4 bijzondere wielercafés en brouwerijen in Nederland. Je zult voor deze zogenaamde Summer Beer Ride snel moeten zijn, want er zijn slechts 100 startplaatsen beschikbaar, verdeeld over 4 tijdvakken. Bij inschrijving kies je een tijdvak waarin je wilt starten. De start-/finishlocaties zijn ingericht conform de RIVM voorschriften.

Er zijn steeds twee afstanden: 80 en 110 km. Er zijn 4 startplaatsen: Alkmaar, Veenhuizen, Utrecht en Eindhoven. Alle informatie vind je op de website.

OPROEP: Heb jij ons lezersonderzoek al ingevuld? Hiermee help je de site beter maken en zorg je ervoor dat de kalender gratis beschikbaar blijft. Invullen duurt 5 minuten.
Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)