NL Tour Rides komt met mini-toertochten rondom de Posbank


zondag 28 juni 2020 door Frank Jansen


Steeds meer organisatoren proberen op een creatieve wijze toch toertochten te organiseren, ondanks alle beperkingen. Zo organiseert NL Tour Rides onder de naam Summit Series een aantal kleinschalige toertochten in de regio Arnhem voor liefhebbers van 'klim’ kilometers. Iedereen die wel eens in die regio heeft gefietst heeft weet hoe mooi het daar is. En vlak is het allerminst. Succes gegarandeerd.

Fietsen rond de Posbank is prachtig (Foto: Frank Jansen)

Wanneer?

  • Op 4 en 11 juli is er de Summit Ride | Mortirolo Challenge waar je in een tocht van 125 km net zoveel hoogtemeters bedwingt als de ‘killer-mountain’ in de Italiaanse Alpen (ca. 1300 hm).
  • Op 5 en 12 juli is er de Summit Ride | Alpe d’Huez Challenge waar je in een tocht over 90 km net zoveel hoogtemeters bedwingt als de beroemde Alpencol (ca. 1000 hm).

Er zijn per Summit Ride slechts 100 startplaatsen beschikbaar, verdeeld over 4 tijdvakken. Bij inschrijving kies je een tijdvak waarin je wilt starten. De start-/finishlocatie op Sportpark Valkenhuizen in Arnhem is ingericht conform de RIVM voorschriften. De organisatie is nog in gesprek met de gemeente om te kijken of de limiet van 100 wellicht verhoogd kan worden. Vanaf 1 juli is er immers geen limiet meer op het aantal deelnemers. 

Inschrijven

Meer info en inschrijven kan via de website. Als je je inschrijft, help je Cyclokalender door dit via deze link te doen. Een klein deel van het inschrijfgeld komt direct bij ons terecht. Daarmee help jij ons om de site gratis te blijven aanbieden.
Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)