Partnership met Giro delle Dolomiti een feit


donderdag 06 februari 2020 door Herman Nekkers


De Giro delle Dolomiti. Alleen de naam al klinkt als een klok. Weer een groot cyclosportief evenement dat de samenwerking aangaat met Cyclokalender. 

Maximaal 600 deelnemers kent dit evenement dat gehouden wordt van 19 t/m 25 juli. De zes etappes vormen een combinatie van ontspanning en competitie. Elke dag is er tijdmeting op een of twee beklimmingen die hiervoor geheel autovrij worden gehouden. Daar wordt serieus gestreden voor het klassement. De rest van de tijd is het genieten geblazen in het mooiste fietsgebied dat denkbaar is, de Dolomieten. Alle etappes starten vanuit Bolzano. Geen gedoe dus met verplaatsingen.

Zoals je van ons gewend bent hebben we ook weer tickets in de verloting. Gewoon een startbewijs voor alle 6 etappes! Dus pak je kalender er maar vast bij, want dit wil je absoluut gedaan hebben. 

Meer informatie?


Bekijk de pagina van dit evenement in onze kalender of ga naar de officiële website.Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)