Reis Wielerbus naar Franse Alpen op herhaling


vrijdag 21 augustus 2020 door Herman NekkersOnze partner Wielerbus moest veel reizen van dit voorjaar uit het programma halen wegens Covid-19. De reis naar Vénosc op 9 augustus was de eerste dit seizoen die compleet met bus en fietsaanhanger doorgang kon vinden. Dat voelde voor zowel deelnemers als de mensen van Wielerbus fantastisch. Eindelijk kon er weer een mooi gezelschap vervoerd worden per bus. Met fietsen mee in de aanhanger. Onze partner, het bekende fietshotel Au Bon Accueil, dacht goed mee en een week lang was er fantastisch fietsweer. Dat laatste kan natuurlijk niet gegarandeerd worden, maar het is zó goed bevallen, dat deze reis naar de Franse Alpen van 20 t/m 27 september nogmaals wordt aangeboden!

Verlang je ook naar een weekje in de Franse Alpen? Van maandag 21 september t/m zaterdag 26 september vink je alle bekende beklimmingen af zoals Alpe d’Huez, Croix de Fer, Les Deux Alpes, Galibier en Col de la Madeleine.

Bekijk alle informatie op de website van Wielerbus en wees er snel bij.

Foto: Wielerbus


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)