Samenwerking met de RiderMan, Ride like a pro!


woensdag 22 januari 2020 door Herman NekkersRide like a pro is de slogan van de RiderMan. En daar is geen woord van gelogen. Het beschrijven van deze driedaagse etapperit lukt onmogelijk zonder het gebruik van de nodige superlatieven. Het niveau van de organisatie is overdadig. Om er een paar te noemen: drie dagen compleet autovrije routes, een super bevoorrading en starten rond het middaguur. Dat en nog heel veel meer voor een heel nette prijs. Eerder schreven we er al een tweetal artikelen over:

https://www.cyclokalender.nl/nieuws-artikel/riderman-dichter-bij-profwielrennen-ga-je-niet-komen/607

https://www.cyclokalender.nl/nieuws-artikel/riderman-driedaags-racefeest-in-het-zwarte-woud/826

Cyclokalender is dan ook bijzonder trots dat dit geweldige evenement heeft besloten de samenwerking aan te gaan met ons. Zoals je van ons gewend bent zullen er ook weer tickets worden weggegeven. Wanneer dat is houden we nog even geheim. Tot die tijd kun je je alvast likkebaardend inleven in dit must do event.

Alle info vind je op de officiële website.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)