Sportograf wordt hofleverancier Cyclokalender


woensdag 19 februari 2020 door Frank Jansen


Cyclokalender groeit en professionaliseert. Eén van de punten waar we graag winst willen boeken zijn foto’s. Tot op dit moment moeten we het doen met gratis beeldbanken en zelfgemaakte foto’s. Dat is niet ideaal, en daarom was het een lang gekoesterde wens een  betrouwbare, professionele leverancier van foto’s aan ons te binden. 

En dat is gelukt! Sportograf is vanaf deze maand onze officiële fotoleverancier. En daar zijn we hartstikke trots op. De nummer 1 website over fietsevenementen gaat in zee met de nummer 1 partij op het gebied van sportfotografie. Een perfecte match.

Sportograf is een naam die veel fietsers zullen kennen. Deze uit Aken afkomstige partij legt bij talloze granfondo’s en toertochten ons vast op de gevoelige plaat. Waarschijnlijk ben jij ook al meermaals gefotografeerd door één van hun mensen. 


What's in it for you?

Per direct zal Cyclokalender foto’s van Sportograf gebruiken op de website. Eenvoudig te herkennen aan het Sportograf-logo. En uiteraard komen we tijdens het cycloseizoen nog met een mooie actie, want onze bezoekers moeten er natuurlijk ook iets aan overhouden. Daarover later meer!






Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.



© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)