Superprijs! Gratis ticket GFNY Alpes Vaujany + goedkope overnachting


vrijdag 29 mei 2020 door Herman Nekkers


Waan je prof voor een dag in de Franse Alpen bij de eerste editie van de GFNY Alpes Vaujany (30 augustus). En jij kunt daarbij zijn, want Cyclokalender geeft een gratis startbewijs + een spotgoedkope overnachting in het bekende fietshotel La Douce Montagne weg. Aarzel niet, meld je aan!

Wat is die superprijs?

Onder de inzenders verloten we voor twee gelukkigen een prachtige prijs, bestaande uit:

-   1 gratis ticket voor de GFNY Alpes Vaujany.

-   2 overnachtingen in Auberge La Douce Montagne voor slechts €75 (normale prijs €172).

Wat is de GFNY Alpes Vaujany?

GFNY is een van de grootste organisatoren van granfondo's wereldwijd. In 2011 gestart met de Gran Fondo New York. De jaren erop uitgegroeid naar een organisator van wereldformaat. Kenmerkend zijn de felgroene shirts die de deelnemers moeten dragen tijdens de races. Op dit moment bestaat de GFNY World Tour uit 20 granfondo's over de hele wereld.

GFNY Alpes Vaujany wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het parcours kent drie beklimmingen: de Croix de Fer, de Glandon en de slotklim naar Vaujany. De cyclo is prima te combineren met de Marmotte Alpes, die dit jaar in het eerste weekend van september gehouden wordt. We schreven er al eerder over.

Alle info over het evenement vind je hier. Bekijk ook gerust de video eens:


La Douce Montagne

Onze hotelpartner La Douce Montagne in Allemond doet er nog een schepje bovenop. Zij stellen twee hotelovernachtingen (Fietspakket) van 29-31 augustus beschikbaar voor slechts €75. De normale prijs is €172. Het betreft tweepersoonskamers, dus je kunt je fietsmaat gewoon meenemen. De korting geldt echter alleen voor de winnaar.

Allemond ligt op een steenworp van Vaujany; je moet alleen 's morgens met de auto naar boven voor de start.

Hoe werkt het?

Heel simpel, vul je naam in op het formulier

De actie loopt t/m maandag 1 juni. Een dag later trekken we geheel willekeurig de 2 winnaars. Zij krijgen persoonlijk bericht en hun namen worden gepubliceerd op onze website. Medewerkers van Cyclokalender en hun familie zijn uitgesloten van deelname.Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)