Tour des Stations/Marmotte Granfondo Valais gaat definitief door!


vrijdag 19 juni 2020 door Herman Nekkers


Wie de grote lijnen van de coronamaatregelen volgt ziet de laatste weken maar één beweging: in heel Europa gaat alles weer richting meer vrijheid. Vandaag komt de Zwitserse federale regering met een pakket van maatregelen waarmee de vrijheid weer verder wordt teruggebracht. Een daarvan betreft het toestaan van evenementen tot 1.000 personen. E.e.a. is per 22 juni van kracht.

Voor onze partners Alpen Challenge en Säntis Classic komt het besluit helaas te laat. Andere grote evenementen zoals het Alpenbrevet en de Gran Fondo San Gottardo hebben in een eerder stadium het besluit moeten nemen tot afgelasting.


Tour des Stations gaat definitief door

Groot nieuws echter voor de Tour des Stations/Marmotte Granfondo Valais. In een vroegtijdig heeft de organisatie maatregelen genomen om het te laten doorgaan. Wij schreven hier eerder al over. Zij kondigen nu aan dat het evenement definitief doorgaat.

In ieder geval is het uitermate hoopgevend; we hopen dat de trend zich verder doorzet naar andere landen.
Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)