Tour des Stations nieuwe partner Cyclokalender


zaterdag 21 december 2019 door Herman Nekkers


Met trots maken we melding dat de Zwitserse organisatie Tour des Stations de nieuwste partner is van Cyclokalender. Deze tocht is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in granfondoland. Voor komend jaar is het parcours compleet vernieuwd en zijn er vele positieve wijzigingen aangebracht. Kortgeleden schreven we hier al aan artikel over.

De gran fondo staat bekend als Marmotte Granfondo Valais en maakt ook onderdeel uit van de Marmotte Granfondo Series. De overige afstanden heten gewoon Tour des Stations. De kilometervreters kunnen zich uitleven op de extreme afstanden van de ultrafondo en de superfondo. Er is daarnaast nog een mediofondo, een e-fondo en een bambinofondo voor de kinderen. Fietsfun voor het hele gezin. De omgeving is adembenemend en leent zich prima voor een vakantie. Zet de datum 8 augustus 2020 maar vast in je agenda.

Ons nieuwe partnership zal ook voor de bezoekers van Cyclokalender een mooi voordeel opleveren. Daarover informeren we jullie zeer binnenkort. Stay tuned!

Meer info: https://tourdesstations.ch/.


Foto: Tour des Stations

Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)