TT Posbank op 5 september


maandag 24 augustus 2020 door Herman Nekkers


Ondanks alle beperkingen dit jaar zien we met grote vreugde dat organisatoren het uiterste doen om evenementen te laten doorgaan. Zo organiseert NL Tour Rides op zaterdag 5 september een tijdrit over een voor Nederlandse begrippen uniek parcours door het natuurgebied rondom de Posbank. De 2e editie van de Time Trial (TT) Posbank.

Foto: NL Tour Rides

Vanaf 7.45 uur tot 8.15 uur ’s ochtends vertrekken om de halve minuut individuele tijdrijders voor een rit van 26 kilometer (2 rondes).

Vanaf 8.30 uur tot 9.05 uur starten teams van 4 renners om de minuut om een mooie tijd neer te zetten. Een volledig afgesloten parcours van 13 kilometer dat drie keer afgelegd wordt, met in elke ronde een beklimming van de Posbank en van de Zijpenberg. Pittige kost!Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, de beste aanbiedingen en exclusieve acties?
Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief via deze link

Uiteraard gaan we netjes met je gegevens om
.


Coronaclausule

Indien het evenement als gevolg van coronamaatregelen genomen door de overheid, niet doorgaat dan krijgt de deelnemer zijn inschrijfgeld binnen 14 dagen teruggestort.

Schrijf je hier direct in via de officiële website, want het aantal startplaatsen is beperkt.

Bekijk hier de beelden uit 2019:

Andere evenementen

NL Tour Rides zit niet stil, want naast de TT Posbank organiseren ze deze zomer nog meer evenementen. Allemaal COVID-proof. Bekijk hier de Summer Rides, Gravelty Series, IJsselmeer Challenge, Virtual Rides en Summer Box.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)