Verloting startbewijzen Alpen Challenge: de winnaars


dinsdag 10 maart 2020 door Herman Nekkers


Afgelopen week kon je je inschrijven voor verloting van drie gratis startbewijzen voor de Zwitserse Alpen Challenge. We maakten het wat moeilijker, want we voegden een paar vragen toe. Deze bleken voor de meesten geen probleem. Vandaag maken we de gelukkigen bekend die naar dit fantastische evenement mogen afreizen.

Waarom moet ik de Alpen Challenge rijden?


Albulapas (foto: Alpen Challenge)

Het is de laatste dagen al vaker gezegd, het is een echte bergcyclo. Te mooi om niet te doen. Behoorlijk zwaar, maar ook weer niet extreem. De organisatie is perfect, dat kun je wel aan Zwitsers toevertrouwen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een prachtig fietsspektakel van te maken. Laten we vooral hopen dat corona de komende maanden geen roet in het eten gaat gooien.


Kijk vooral deze video:


En wie zijn dan die winnaars?

  • Jeroen Luijks – Nederland

  • Sjoerd Baas – Nederland

  • Davy Duchau - België

Alle winnaars van harte gefeliciteerd namens het team van Cyclokalender. Niet gewonnen? Schrijf je dan gewoon in via de website van de organisatie.Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)