Welke cyclo verdient een eigen week op Cyclokalender?


vrijdag 01 maart 2019 door Frank Jansen


In 2018 wijdde Cyclokalender tweemaal een hele week aan een enkele cyclo. Eerst was La Marmotte het lijdend voorwerp en vervolgens de Öztaler Radmarathon. Op beide weken ontvingen we veel leuke reacties en de artikelen werden goed aangeklikt.


Ook in 2019 willen we weer één of misschien zelfs tweemaal een cyclo koppelen aan bepaalde week. We komen dan net als vorig jaar met bijzondere content, mooie verhalen, een prijsvraag, een parcoursbeschrijving en uiteraard een weerbericht met kledingadvies. Omdat het niet eenvoudig is een cyclo te kiezen, roepen we jullie hulp in. Om het stemmen iets makkelijker te maken hebben we een shortlist gemaakt van 10 cyclo’s.

Laat je stem horen! Poll: Welke cyclo verdient een eigen week op Cyclokalender?Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)