Win GRATIS startbewijs Tour des Stations / Marmotte Granfondo Valais! Actie geopend!


zaterdag 18 januari 2020 door Herman Nekkers


Maak kans op een GRATIS startbewijs van de Tour des Stations, een van de mooiste cyclo's van Europa! Er is voor elk wat wils. Naast de extreem lange ultrafondo en superfondo is er de Marmotte Granfondo Valais, onderdeel van de Marmotte Granfondo Series. Met de nieuwe route van 2020 is deze ook echt Marmottewaardig. Zelfs de kortere mediofondo is nog een pittig ritje. 

Zoek je eens wat anders en een cyclo rijden in een fabelachtig mooie omgeving? Dan is dit echt wat voor jou. O ja, het WK op de weg wordt dit jaar in hetzelfde gebied gehouden. Wacht dus niet langer.

Hoe werkt het?

Meld je aan via dit formulier. De actie loopt t/m vrijdag 24 januari. Zaterdag 25 januari trekken we geheel willekeurig de 3 winnaars. Zij krijgen persoonlijk bericht en hun namen worden gepubliceerd op onze website www.cyclokalender.nl.

Medewerkers van Cyclokalender en hun familie zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Gerelateerde artikelen

Cyclokalender biedt de grootste en meest actuele verzameling van sportieve fietstochten wereldwijd (>1700). Met slimme filters vind je de beste cyclo of toertocht. Tevens bieden we je het laatste nieuws voor de sportieve fietser. Bezoek onze website www.cyclokalender.nl. Volg en like ons op Facebook, Twitter en Instagram, klik op één van de buttons onderaan de pagina.© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)