Wat is Cyclokalender

Een keuze maken uit fietstochten, dat valt nog niet mee. Je wilt een tocht rijden op een bepaalde datum en plaats. Zoeken op internet, ga er maar aanstaan. De grote organisatoren bieden je enkel een overzicht van hun eigen tochten. Individuele tochten zijn al helemaal lastig te vinden en de kalenders op internet zijn nooit compleet. Kortom, het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Cyclokalender heeft dat probleem voor jou opgelost


Wij zijn er voor de sportieve fietser uit de Benelux. Mensen bij wie het fietsbloed door de aderen stroomt en voor wie racefietsen net iets meer is dan een zondagochtendrondje door de polder. De sportieve fietser met een doel. Of je nu eens per jaar een klassieker als de Amstel Gold Race wil rijden, of een extreem zware etappekoers als Haute Route. Alle fietstochten vind je bij ons, verder hoef je niet te zoeken.


jaarlijkse toename aantal tochten in de kalender

Cyclo's over de hele wereld


Missie: Wij bieden de sportieve fietser een totaaloverzicht van alle interessante fietstochten wereldwijd en het gebruiksgemak om daaruit een keuze te maken. Tevens willen we onze doelgroep informeren over belangrijke zaken uit de wereld van het hobbyfietsen. Wij stimuleren deelname aan sportieve fietsevenementen en proberen onze gebruikers enthousiast te maken voor deelname aan minder gangbare evenementen.


Visie: De lat van Cyclokalender ligt hoog. We maken het onszelf niet gemakkelijk, want we willen uitgebreid zijn en daarbij ook kwaliteit bieden. Cyclokalender neemt geen genoegen met zomaar een fietskalender. Nee, we willen een zo actueel mogelijk aanbod bieden. Daartoe speuren onze medewerkers continu internet af. Op zoek naar nieuwe tochten. Of naar de bevestiging van datums of parcoursen. We vermelden of een tocht vol zit of is afgelast. Tochten die niet meer worden georganiseerd verwijderen we uit onze kalender. Maar we zijn geen tovenaars dus krijgen we ook hulp van onze gebruikers. Met de regelmaat van de klok voeren onze gebruikers een nieuwe tocht op of krijgen we een tip dat er gegevens niet kloppen. Doorgaans zorgen we ervoor dat dit dezelfde dag wordt aangepast. Daarvoor zijn we jullie buitengewoon dankbaar. Met die hulp blijven we in staat aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen.


Services

Wat bieden we


POWER

Sterke selectiemogelijkheden

TOEWIJDING

Kalender wordt met zorg beheerd

MAPS

Cyclo's ook op Google Maps terug te vindenCHECK

Dagelijkse controle en updates

MOBILE

Ook op smartphone en tablet

ALERTS

Duidelijkheid in status van gegevensFILTERS

Zoek gericht

LIJSTJES

Vergelijk tochten

ALARM

Meld nieuwe tochten of fouten in gegevensREVIEWS

Deel je ervaringen

RANKING

Waardeer tochten

WIN WIN VOOR ALLEN

Regelmatig leuke winacties


Het team


Bestaande uit oa

Herman

Herman Nekkers

Heeft een passie voor cyclorijden en cols ontdekken.

Rob

Rob Thierig

Reed oa twee keer de Tour TransAlp

Marcel

Marcel van Delft

Is nieuw in de wereld van cyclosportieven.Onze partners zijn oaStatistieken

Wat zit er allemaal in Cyclokalender

Tochten

715 cyclo's

716 nationale toertochten

55 etappekoersen

46 ultratochten

169 overige

Geografisch

280 België

250 Frankrijk

225 Italië

210 Nederland

170 Verenigd Koninkrijk

2018

450.000 opgevraagde tochten

70 reviews, welke

10.000 keer gelezen zijn

64.000 gebruikers

10 beheerders© C Y C L O K A L E N D E R (2014 - 2020)